FORGOT YOUR DETAILS?

Sale! -10%

SUUNTO DX TITANIUM ELASTOMER

Original price was: 1122.50 € (kn 8457.48).Current price is: 1010.00 € (kn 7609.85).

Kompjuter namijenjen ronjenju s rebreatherom, sadrži i sve napredne ronilačke funkcije za ronioce s otvorenim krugom disanja kao što je ronjenje s Trimixom i promjenu do 8 vrsta plinskih mješavina kako bi se zadovoljile potrebe svih ronioca.

Opis

Vrhunski dizajn i materijali u kombinaciji s novim algoritmom Suunto Fused™ RGBM čini ovaj kompjuter obaveznim dijelom svake ronilačke ali i svakodnevne avanture. Suuntova ambasadorica, svjetski poznata podvodna istraživačica i fotografkinja Jill Heinerth za Suunto DX kaže da ga je „jednostavno integrirati u plan ronjenja s rebreatherom i s otvorenim krugom disanja.

Ima jedan od najtočnijih digitalnih kompasa i može vrhunski odraditi svako ronjenje a osim toga je predivan i nosiv kao sat.“
Osim što je kompjuter namijenjen ronjenju s rebreatherom, sadrži i sve napredne ronilačke funkcije za ronioce s otvorenim krugom disanja kao što je ronjenje s Trimixom i promjenu do 8 vrsta plinskih mješavina kako bi se zadovoljile potrebe svih ronioca.
DX je estetski je također privlačan sa svojim kućištem od titana, safirnim staklom otpornim na ogrebotine i narukvicom od titana (opcija). Kao i svi ronilački kompjuteri Suunto, DX je prošao rigorozna testiranja uključujući preko 1000 probnih ronjenja.
Ono što izdvaja Suunto DX je i novi, napredan algoritam Suunto Fused™ RGBM kojeg je Suunto razvio u suradnji s dr. Bruceom Wienkeom. Novi algoritam objedinjuje prednosti algoritma Suunto Technical RGBM s posljednjom verzijom RGBM za duboke urone koji mu omogućuju da registrira urone do dubine od 150 metara.Bez ikakvog inputa od ronioca, algoritam Suunto Fused™ RGBM automatski mijenja između dva modula ronjenja kako bi učinkovito upravljao rizicima od dekompresijske bolesti.
Još jedna prednost novog DX-a je bežični prijenos podataka o tlaku zraka u boci i preostalom vremenu ronjenja. Novost je i zeleno LED svjetlo koje upozorava ronioca da je transmiter upaljen i da prenosi podatke na kompjuter.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
TOP